Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1882 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2015 - 12:22

Tahliye kararı ceza davası gerektiren bir işlem

Büyüt
Küçült
Tahliye kararı ceza davası gerektiren bir
Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, yetkisiz mahkeme tarafından verilen tahliye kararına ilişkin, Disiplin cezası ötesinde ceza davası gerektiren bir işlem dedi.

ANKARA

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AA Editör Masası da gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde buluyor.

Çelik, paralel yapı soruşturmaları kapsamında tutuklu bulunan şüpheliler hakkında verilen tahliye kararına ilişkin, Bu, disiplin cezası gerektiren bir işlemin ötesinde ceza davası gerektiren bir işlem dedi.

Yaşanan gelişmelerin, Türkiye in karşı karşıya kaldığı tehlikenin büyüklüğünü ortaya koyduğunu ifade eden Çelik, 17-25 Aralık an bu güne gelen bir eylemler zinciri, Türkiye in karşı karşıya olduğu tehlikenin ne kadar büyük olduğunu, ne kadar da zinde olduğunu gösteriyor diye konuştu.

Geleceği çalmayı telafi edecek mekanizma yok

Bakan Çelik, KPSS soruşturmasına ilişkin soruya, En can acıtanlardan bir tanesi budur. Vatandaşın kendi emeğiyle elde etmek istediği bir sonucu çalıyorlar, geleceğini çalıyorlar. Bunu telafi edecek mekanizma yok yanıtını verdi.

AK Parti siyaset alanının ana kolonlarını tutuyor

AK Parti in zayıflaması halinde siyasi sistemin otokrasiye dönüşeceğine dikkati çeken Çelik, şöyle konuştu:

AK Parti in zayıflaması üzerine hesap yapan bu partiler şunu bilsinler; AK Parti zayıflarsa o siyasi sistem tekrar otokrasiye döneceği için kendilerine de o umdukları alan kalmayacaktır. Onlar sivil siyaset alanı içinde anlamlılar ve bugün sivil siyaset alanının ana kolonlarını tutan yegane parti AK Parti.  A.A





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024