Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3074 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2014 - 18:19

Soğuk ve yağışlı hava geliyor

Büyüt
Küçült
Soğuk ve yağışlı hava

Türkiye, pazar günü öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecek. Hava sıcaklığı pazartesi günü kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 8 derece azalacak, salı gününden itibaren tekrar artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, pazar günü Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolunun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışlar genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadenizin iç kesimleri, İç Anadolunun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursanın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışlı sistemin pazartesi günü Marmaranın doğusu, Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Akdenizin iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde etkili olduktan sonra salı günü yurdu terk edeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, pazartesi kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağmur, iç ve doğu bölgelerimizde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışının pazartesi akşam saatlerine kadar Ankara-İstanbul otoyolunun özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği belirtilirken, pazartesi iç ve doğu bölgelerde görülecek kar yağışına ve ardından meydana gelecek buzlanma ve don olayına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi. Hava sıcaklığında hafta sonunda önemli bir değişiklik beklenmiyor. Pazartesi kuzey, iç ve batı bölgelerde 3 ila 8 derece azalacak sıcaklıklar, salı gününden itibaren tekrar artacak.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024