Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3216 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2015 - 16:13

Şırnak a koruculara silahlı saldırı: 1 şehit

Büyüt
Küçült
Şırnak	a koruculara silahlı saldırı: 1
Silopi ilçesinde aileleriyle bayram alışverişi yaparken terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısına uğrayan iki korucudan biri şehit oldu, diğeri yaralandı.

İlçeye bağlı Çalışkan beldesinde geçici köy korucusu olan Vatan Mahallesi Muhtarı Osman İnal ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Lezgin Yağız (32) aileleriyle bayram alışverişi yapmak üzere Silopiye geldi. Yeşiltepe Mahallesi 1inci Caddedeki iş yerlerinden bayram alışverişi yapan İnal ve Yağıza, Terör örgütü PKK mensuplarınca uzun namlulu silahla ateş açıldı. Saldırıda korucu Osman İnal olay yerinde şehit oldu, ağır yaralanan Lezgin Yağız ise 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Silopi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024