Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4331 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   30 Temmuz 2015 - 14:09

Şırnak a jandarmaya kalleş saldırı: 3 şehit

Büyüt
Küçült
Şırnak	a jandarmaya kalleş saldırı: 3
Şırnak’ta izinden dönen askerlerin birliklerine götürülmesi için konvoyun yol emniyeti için görevli askerlere bu sabah PKK’lı teröristler saldırdı. Saldırıda 1’i subay 3 asker şehit oldu. Bir terörist de silahı ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Gabar Dağı eteklerinde bulunan Şırnak Görmeç Jandarma Taburu a uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Teröristlerin açtığı ilk ateşte 3 asker şehit edilirken, güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında sabah saatlerinden itibaren çatışmaların sürdüğü belirtiliyor.

 

 

GENELKURMAYDAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak Akçaydaki Görmeç ve Seslice Üs bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen güvenlik güçlerine PKKlı teröristler tarafından yapılan saldırıda 1 subay, 1 erbaş ve 1 er olmak üzere 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

 

Genelkurmay Başkanlığı dan yapılan yazılı açıklama şöyle; 30 Temmuz 2015 günü saat 09.10 sularında, Kara Kuvvetleri 6ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice Üs Bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlarımıza, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından yapılan saldırı neticesinde; bir subay, bir erbaş ve bir er olmak üzere üç kahraman personelimiz şehit olmuştur. Olay bölgesine İHA, silahlı helikopterler ve komando unsurları sevk edilmiş, bir terörist silahı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Teröristlere yönelik operasyon devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Anadolu





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024