Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1916 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2015 - 11:06

Şehit polis Sivri, izinler iptal edilmeseydi dün nişanlanacaktı

Büyüt
Küçült
Şehit polis Sivri, izinler iptal edilmeseydi dün

İstanbulda bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda polis memuru Muhammet Fatih Sivrinin şehit olduğu haberi, Kırıkkaledeki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehit polis Sivrinin, dün yapılması planlanan nişan töreninin poliste izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

 

 

İstanbul Gazi Mahallesi görev yaparken açılan ateş sonucu polis memuru Muhammet Fatih Sivrinin şehit olduğu haberi, Kırıkkaledeki yakınlarını yasa boğdu. 

Acı haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi.

 

Anne ve babası daha önce haberi alıp İstanbula hareket ettiği belirtilen şehit Sivrinin Bahçelievler Mahallesindeki Özyurt apartamınındaki baba ocağı taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile dolup taştı. sinir krizi geçiren bazı yakınlarına hazır bekletilen ambulansta sağlık görevlileri müdahale etti.

NİŞAN TÖRENİ ERTELENMİŞ

Yakınlarının iddiasına göre 5 Eylülde evlenecek olan Muhammet Fatih Sivrinin dün nişan töreninin yapılmasının planlandığı, ancak İstanbul Emniyetinde izinlerin iptal olması nedeniyle bu katılamayacağından bu törenin de ertelenhdiği öğrenildi.

Polis Memuru Muhammet Fatih Sivrinin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Nokta camiinde kılınacak namazdan sonra Kırıkkale şehitliğinde toprağa verileceği belirtildi.

 

İSTANBUL EMNİYETİNDEN  AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Şehit Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri için yazılı açıklama yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru Muhammet Fatih Sivrinin, Sultangazi ilçesi Gazi Mahallesinde çıkan olaylara müdahale sırasında yapılan silahlı saldırı sonucu yaraladığı, kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesindeki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Şehit Polis Memuru Muhammet Fatih Sivrinin naaşının bugün 12:00de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesinde yapılacak törenin ardından, defnedilmek üzere memleketi Kırıkkaleye uğurlanacağı bildirildi.

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024