Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2051 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2015 - 11:15

Saldırı hazırlığı yapan 9 PKKlı yakalandı

Büyüt
Küçült
Saldırı hazırlığı yapan 9 PKKlı

Bingöl kent merkezinde eylem hazırlığında olan 9 PKKlı yakalandı.

Bingöl kent merkezinde eylem hazırlığında olan 9 PKKlı ile örgüt adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle aranan bir şüpheli terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerinin operasyonla yakalandı. 

Bingöl Valiliği den yapılan yazılı açıklamaya göre, Bingölde eylem hazırlığında olan 9 PKKlının gözaltına alındığı bildirildi. Mirzan Mahallesi Çamlık alanı mevkiinde bir grup PKKlının kentin değişik noktalarında eylem hazırlığı yaptığı bilgisini alan güvenlik güçleri söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda molotof hazırladıkları sırada 9 PKKlının suçüstü yakalandığı bildirildi. Operasyonda ayrıca örgüt adına faaliyetlerde bulunduğu gerekçesiyle bir kişinin daha yakalandığı belirtildi.

PKKlıların yakalandıkları yerde yapılan aramada ise, 4 adet el yapımı parça tesirli bomba, 4 adet torpil, 40 adet hazırlanmış molotof kokteyli, 2 havai fişek rampası, 11 adet boş şişe, 1,5 litre şişe içerisinde benzin, 1 adet tabanca, çok sayıda eldiven ve molotof kokteyli yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, yapılan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi. 

 

*

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024