Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1758 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2017 - 16:55

Sakın ha iradenizi birilerine satmayın

Büyüt
Küçült
Sakın ha iradenizi birilerine
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BMdeki Kudüs oylaması öncesi tehditler Savuran Trumpa sert çıktı ve dünyaya çağrıda bulundu: Sakın ha iradenizi birilerine satmayın.

Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın gündeminde ABD Başkanı Donald Trumpın BMdeki Kudüs oylaması öncesi savurduğu tehditler vardı. Erdoğan Trumpın Kudüs tasarısı lehine oy kullanacak BM üyesi ülkelere finansal desteği kesme tehdidine şu sözlerle cevap verdi:

TÜRKİYENİN İRADESİNİ DOLARLA SATIN ALAMAZSINIZ

Bugün Birleşmiş Milletlerde Kudüsü başkent yapmak veyahut da Amerikanın kendi büyükelçiliğini taşıma girişimine ilişkin oylama var. Amerikanın başkanı tehdit sallıyor. Nedir bu tehdit? Biz milyarlar veriyoruz, bizim düşüncemizin aksine hareket edenler var. Bunları tek tek kaydediyoruz. Amerikaya demokrasinin beşiği diyorlar. Türkiyenin demokrasi iradesinin dolarla satın alamazsınız. 

TÜM DÜNYAYA SESLENİYORUM: SAKIN HA

Tüm dünyaya sesleniyorum: Sakın ha, böyle ufak tefek dolarlarla, iradenizi birilerine asla satmayın.Dolarlar gelir satılan irade gelmez. Temenni ediyorum ki ABD bugün beklediği neticeyi alamaz ve dünya Amerikaya ders verir. Kimse bizim gönül sınırlarımıza ket vuramaz.

BAENİN BAKANINA TEPKİ: BU ADAM PETROL ŞIMARIĞI

Trumpın yanı sıra BAENin DIşişleri Bakanının küstah sözlerine de cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fahreddin Paşayı bilmezsek işte bir kendini bilmez çıkar Erdoğanın ecdadı böyledir diyecek kadar alçaklaşır, ileri gider. Bu adam petrolün elindeki paranın şımarığıdır. Benim ecdadım Medineyi müdaafa ederken be terbiyesiz senin ecdadın neredeydi? Sen önce bunun hesabını ver. Fahreddin Paşa biliyordu ki İngilizler gelir orada bir işgal hareketine girerse o eşyalar nereye gider biliyordu ve oradan o emanetleri 2 bin civarında askerle İstanbula gönderiyor. Ve buraya da bir saldırı olur diye Anadoluya götürülüyor. Şimdide Topkapı Sarayında 24 saat Kuran tilaveti ile bu koruma süreci devam ediyor. Bu saygısızlığı yapan kişi bu emanetler ne diye sorsanız inanın bilmez. ifadelerini kullandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024