Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4136 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Aralık 2017 - 11:33

Rusya :Suriyede ABD Askerlerinin Kalması için Gerekçe Kalmadı

Büyüt
Küçült
Rusya :Suriyede ABD Askerlerinin Kalması için Gerekçe
Rusya lideri Putinin Suriye özel temsilcisi, ABD askerlerinin Suriyedeki varlığı için gerekçe kalmadığını belirtti.

Deutsche Welle in haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putinin Suriye özel temsilcisi Alexander Lavrentyev, ABDaskerlerinin Suriyedeki varlığının hiçbir gerekçesi kalmadığını ve Washingtonın Suriyede asker bulundurmak için saydığı gerekçelerin dayanaksız olduğunu söyledi. 

 

Astanada sekizinci turu başlayan Suriye barış görüşmelerinin ilk gününde konuşan Lavretyev, Amerikalıların askeri varlıklarının devamını gerekçelendirmek için dile getirecekleri hiçbir neden, bahane olmaktan öteye gidemeyecektir. Varlıklarının sona ermesi gerektiğini düşünüyoruz ifadelerini kullandı.

Astanadaki gündemle ilgili olarak da açıklamada bulunan Lavretyev, görüşmelerin Rusya ın önümüzdeki yılın başında düzenlemeyi planladığı Suriye Ulusal Diyalog Kongresi e odaklandığını belirtti.

Tarafların kongrenin tarihi konusunda kararı Cuma günü vermeyi planladığını belirten Rus yetkili, ancak heyetler listesi üzerindeki uzlaşının daha uzun süre alacağını ve bunun üç haftayı bulabileceğini belirtti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024