Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2016 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Şubat 2018 - 19:56

PYD/PKK, 400 IŞİDliyi serbest bıraktı

Büyüt
Küçült
PYD/PKK, 400 IŞİDliyi serbest
AK Part sözcüsü Mahir Ünal, MKYK sonrası yaptığı açıklamada, Rakka, Afrin ve Deyriz Zorda 400 IŞİDli militanı PYD in Türkiyeye karşı savaşma şartıyla serbest bıraktığı bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum. dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.

AK Parti Genel Merkezi de gerçekleştirilen toplantı, saat 15.45 e başladı.

Toplantı sonrası AK PArti Sözcüsü Mahir Ünal düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

Fırat Kalkanı Harekatı 6 ay sürdü 3 bin IŞİDli etkisiz hale getirildi. Bu süreçte hiç kimsenin sivillere dönük hassasiyet açıklamasına şahit oldunuz mu, hayır. Aynı şekilde Zeytin Dalı Harekatı da da azami hassasiyet gösterdiği halde söz konusu PYD/PKK olduğunda Avrupalı dostların harekete geçtiğini, karalama propagandasına başladığını görüyoruz.

ÖSO tartışmalarına CHP devam ediyor. Bu konuda CHPden sağduyulu bir ses yükseldi. ÖSO un TSK ile harekatta bulunmasının önemli olduğunu açıkladı, Dursun Çiçek. CHP in kendi içindeki bu durum siyasi açıdan çok seslilik değil, çoklu kişilik bozukluğuna dönüşmüş durumda. Israrla CHP in son 3 yıldan bu yana kullandığı temel argümanlardan biri Türkiye in IŞİD desteğiydi.

PYD/PKK, 400 IŞİDLİYİ SERBEST BIRAKTI

Biz Rakkada PYD/YPG ile IŞİDin ilişkisini ortaya koymuştuk. Bu konuda yeni bir gelişmeyi paylaşmak istiyorum. Rakka, Afrin ve Deyriz Zorda 400 IŞİDli militanı PYD in Türkiyeye karşı savaşma şartıyla serbest bıraktığı bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum.

UYUM YASALARI

Uyum yasaları komisyonları, 5 komisyon olarak çalışmaya devam ediyor. Milli Mutabakat Komisyonu çalışmalarına devam ediyor. Seçim kanununun bir gereği olarak, 1 yıl önce düzenlenmesi gereken yasalarla ilgili çalışmalar sürüyor. Yüzde 10 barajının korunması hususunda mutabakat oluştu.

Bugün aynı şekilde İstanbul İl Başkanımız görevinden ayrıldığını açıkladı. Hizmetlerinden dolayı sayın Selim Temurciye teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yeni İl Başkanımız sayın Bayram Şenocak Beye de muvaffakiyetler diliyoruz. Şu ana kadar 42 il ve 835 ilçede kongrelerimiz tamamlandı. Nisan ayına kadar da bütün kongrelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Büyük Kongre de 12 Eylül 2018de düşünüyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024