Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2251 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Temmuz 2015 - 16:48

Polis Bomba Yüklü Aracı Son Anda Yakaladı

Büyüt
Küçült
Polis Bomba Yüklü Aracı Son Anda
Mardinde zaman ayarlı bomba, ağır silah ve mühimmat yüklü bir minibüs ele geçirildi. Nefes kesen takipte bir polis memuru yaralandı.

Mardinde zaman ayarlı bomba, ağır silah ve mühimmat yüklü bir minibüs ele geçirildi.

İHBARLA POLİS HAREKETE GEÇTİ

Mardinin Kızıltepe ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis, şüpheli bir minibüsü takibe aldı. Daha sonra polis aracından minibüse dur ihtarı yapıldı.

NEFES KESEN TAKİP

Ancak içerisinde 4 kişinin olduğu öğrenilen minibüs hızını arttırarak, kaçmaya başladı.Polis, takibe aldığı minibüse kaza yaptırarak, durmasını sağladı.

MİNİBÜS YAKALANDI İÇİNDEKİLER KAÇTI

Minibüs durunca, içerisinde bulunan şahıslar kaçarak uzaklaştı. Minibüsü arayan polisin, Bixi ve Kaleşnikof marka silahlar ile mühimmatları, 8 el bombası, tencere içerisinde gizlenmiş patlatılmaya hazır halde bekletilen zaman ayarlı bomba ve çanta içeresinde bomba düzenekleri ele geçirdiği ileri sürüldü.

POLİS YARALANDI

Öte yandan olayda, aracın durması için kaza yaptıran iki polis memuru yaralandı.Kızıltepe Devlet Hastanesi e kaldırılan polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan şahıslardan biri de yaralı olarak yakalandı. Diğer şahısların yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

RESMİ AÇIKLAMA YOK

Konuya ilişkin resmi açıklama yapılması bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024