Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2470 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2015 - 10:19

Paralel yapı ve muhalefetten yine kirli ittifak

Büyüt
Küçült
Paralel yapı ve muhalefetten yine kirli
Güncel Haberleri › Paralel yapı ve muhalefetten yine kirli ittifak haberi Süleyman Şah Türbesine yönelik gerçekleştirilen Şah Fırat operasyonu da paralel yapı tarafından çarpıtılmaya çalışıldı.
Star İlgili Foto Galeriler
Başbakan Ahmet Davutoğlu operasyonu böyle takip etti
TSKdan Şah Fırat operasyonu

Paralel yapı mensubu bazı gazeteciler ve ulusalcılar, TSKnın oradaki askerleri tahliye etmek için büyük gizlilik ve titizlikle yürüttüğü operasyonun deşifre olması için elenden geleni yaptı. Paralel yapının son davranışı sosyal medyada günün konusu oldu. Türk askeri sınırın 200 metre içerisinde iken operasyonu sosyal medyada deşifre ederek Mehmetçiğin can güvenliğini tehlikeye sokan paralelciler, operasyonu itibarsızlaştırmak için elinden geleni yaptı.

Türkiye aleyhtarlığı yapıyorlar

Türbenin 800 yıl sonra taşındığı yalanını söylemekten çekinmeyenler, bayrak ve kutsal emanetleri de çirkin emellerine alet etti. DEAŞın türbeye saygısızlık yapma ihtimaline yönelik olarak imha edilmesini de internet sitelerinin manşetine taşıyan Gülen medyası, Paralel örgütün Türkiye sınırları içinde faaliyet gösteren bir ihanet şebekesi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce Esad rejiminden yana tavır sergileyen, kendi ülkesini terörizme destek vermekle itham eden, Musuldaki konsolosluk çalışanlarımız sağ salim kurtarılınca neredeyse üzülen CHP-Paralel Örgüt ittifakı, Süleyman Şah Türbesi operasyonundan sonra da yine Türkiye aleyhtarlığına soyundu.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Şah Fırat Operasyonunun ‘şah-mat operasyonuna dönüştüğünü, Türkiyenin toprak kaybettiğini iddia etti. Oysa, Gürsel Tekin, daha iki gün önce, Süleyman Şah Türbesi üzerinden Türkiyeye kurulmak istenen kirli tuzağa çanak tutmuş, adeta Türk askerinin Suriyeye girmesi için kışkırtıcılık yapmıştı. Tekin, “Hodri meydan! Binelim uçağa, gidelim Süleyman Şah Türbesine!” sözleriyle komik duruma düşmüştü. CHP lideri Kılıçdaroğlu da attığı tweette, “Kendi karakolunu yıkıp, kendi toprağını terk etmeyi ‘başarı diye sunmak danışıklı bir dövüşün kanıtıdır” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de “Türk vatanın mukaddes bir parçası korkakça yüzüstü bırakılmıştır” dedi. MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu da koroya katıldı. Halaçoğlu, “Türkiyenin yenilgi operasyonu” ifadesini kullandı. Parelel koronun diğer ismi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise, “Ne pahasına olursa olsun türbe boşaltılmamalıydı” dedi. Cumhuriyet Genel Yayın Yönetmeni Can Dündarın da operasyonu küçümseyen tweetleri dikkat çekti.

*

*





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024