Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2766 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2018 - 12:41

Nihat Genç: Kemal Bey, siz CHPnin başına gelmiş en büyük belasınız

Büyüt
Küçült
Nihat Genç: Kemal Bey, siz CHPnin başına gelmiş en büyük
Nihat Gençten Kılıçdaroğlunun açılım vaatlerine tepki: Kemal Bey, siz CHPnin başına gelmiş en büyük belasınız.

CHPnin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısı için Ankarada konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, 240 sayfalık bildirgeyi kamuoyu ile paylaştı.

Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaşa özgürlük vadederek, koruculuk sisteminin kaldırılacağını, Tunceliye Dersim, Diyarbakıra Amed isimlerinin iade edileceğini söyledi.

Dersim olaylarına ilişkin arşivlerin de açılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, yüzlerce sayfalık bildirgede FETÖ ve PKK ile mücadele edileceğine ilişkin bir vaatte ise bulunmadı.

Oda TV yazarı Nihat Genç de bugünkü yazısında söz konusu bildirgeyi çok sert sözlerle eleştirdi. Genç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna Kemal Bey, siz CHPnin başına gelmiş en büyük belasınız dedi.

HDPYE ÖZERKLİK VAADİ

HDPnin ısrarla istediği AB Yerel Yönetimler Özerklik Şartına Türkiyenin koyduğu çekincenin kaldırılması vaadi ise çok şaşırttı. Söz konusu vaat HDPli belediyelere üstü kapalı özerklik vaadi olarak değerlendirildi.

Genç, HDP ile resmi bir ittifak yapılmamasına fakat bu ittifakın halkın gözünden uzakta ilerlemesine ise tepki gösterdi.

İşte Gençin o yazısı:

HDP ELEŞTİRİSİ

HDPyi çok seviyor ve HDP oylarına ihtiyacınız varsa oturur masaya HDPye on bakanlık verirsiniz, ama Cumhuriyet rejiminde hiç kimse ”etnik pazarlığa” oturamaz. Etnik pazarlıklara doymadınız, açılımlar, süreçler, eyaletler, Türk tire Kürt yazan yeni anayasalar, yerel yönetimler b.ku püsürüğü yeniden başlatacaklarmış, hendeklere doymamışlar, kan terör pazarlıkları hevesleri bitmemiş.

DERSİM VAATLERİNE ÇOK SERT TEPKİ

Dersim arşivlerini açacakmış, kimle hesaplaşıyorsun, vergi ve asker vermem deyip, yanına da İngiliz ajanını almış Kürt ağalarına karşı harekete geçen Atatürktür, arşivleri açmana gerek yok, Trabzon Atatürk Köşkünde Atatürkün çizdiği Dersim hareket planı ziyaretçilere açık duvarda asılıyor, neyin peşindesiniz. Arşivleri açacaksan, o hendekleri kim açtı, binlerce Kürt gencini o hendeklere kim soktu ve kim öldürdü, daha dünün bu haberlerini açın, okuyun, yiyorsa, hendekler, isyanlar binlerce insanımızı havaya uçuran, hazırlayan HDPli vekillerin iddianamelerini açın. HDPnin yüzde on oyunu almak için, yeniden Fırattan doğusunu, dört yüz bin km kareyi, 15 vilayeti masaya koyarak ya da ülkenin bir kısmını terörist etnik milliyetçilere vermek, hayrola, o kadar acıdan hiç mi ders çıkartmadınız?



KANSIZ, RUHSUZ, CİBİLİYETSİZ ADAM

Utanmaz adam o bildiriyi PKK yazsa, bu kadarını yazabilirdi! (...) Erdoğan Toprak, Tekin Bingöl, Hamza Çebi, Tuncay Özkan, Mehmet Bekaroğlu gibi milletvekilliğini ağalık yapmış demirtaşlarla CHPye ve Türkiyeye hazırladığın tuzak meğer buymuş, kimdir bu kadro, kamuoyu önünde hangi lafı etmişler, neyi başarmışlar, hepsi etrafında nasıl, hangi güçler tarafından toplanmış. CHPyi gasp etmişler, ülkeyi yıkıma götürüp keyfini sürüyorlar. (...) Artık açılım, süreç, etnik eyalet, Türk-Kürt etnik anayasa işlerini sana mı havale verdiler. Nihayet sıra sana mı geldi! Kansız ruhsuz cibilliyetsiz adam! (...) Ne güzel muhalefet, bir heyecan yakalamış, bir rüzgardır gidiyor, yaptığı işe bak, rezil herif! O süreç başlatan bildirini alkışlayanların da Allah belasını versin, sessiz kalan yazarların, vekillerinin de Allah belasını versin.

FETÖ YOK AMA NAZLI ILICAK, MEHMET ALTAN YOK

O bildirinde FETÖden tek satır niye yok, niye yok, 240 sayfa metin ve FETÖ yok, ama, içerde gazeteciler varmış onları kurtaracakmış, hangi gazetecilermiş bunlar, uğruna beş yüz km İstanbul yollarına düştüğün Nazlı Ilıcak, Mehmet Altan sevgililerin mi?

SEZGİN TANRIKULUNUN KÖPEĞİ OLMUŞSUNUZ

Metnini tane tane okuduk, başımızdan aşağı kaynar sular döküldü, bu satırlarda bin kez cevap verildi, yeniden oturup ayrıntısıyla tek tek boş yere şuydu da efendim buydu da, Sezgin Tanrıkulunun köpeği olmuşsunuz, ne söylemişse tek tek yazmışsınız (...) 

AJANLAR CHPYİ ELE GEÇİRMİŞ

Bizleri sizleri niye kovdular, bizleri sizleri niye sansürlediler, bizleri sizleri niye partiden attılar, bizleri sizleri niye programlarına çağırmıyorlar, bizlerin sizlerin niye tek cümlesine yer vermiyorlar, CHPyi bu ajanlara teslim etmek ve herkesi susturmak için ve ortalık dizayn edildikten sonra Kılıçdaroğlu, dün nihayet ihanet kutusunu açtı. Kutusunun... Ajanlar CHPyi ele geçirmiş, bir de kemalistmişler, bir de Atatürkçüymüşler, bir de kuvayı milliyeden gelen CHPliymişler, bir de Cumhuriyeti kuran partiymişler. Ha de lan.

CHPNİN ALTI OKUNU YEMİŞLER

Açılım bildirgesinde ilaveten CHPnin altı okunu da yemişler, milliyetçilik eşit yurttaşlık olmuş, devletçilik insani kalkınma olmuş, laiklik özgürlükçülük olmuş, halkçılık ise hümanizm olmuş, yetmedi, devrimcilik de demokratlık. Bu ifadelerden sonra bu liberal projeyi kimin hazırladığı da ortada...

ÜSTELİK BU KARARLAR KILIÇDAROĞLUNUN ŞAHSİ KARARLARI

Not: Daha da vahimi, Kemal bey bu ihanet bildirgesini parti meclisine sunmadan tartışmadan kendi kafasınca özel arkadaşlarıyla korsan hazırlamış, yanisi bu bildirgeden kurumsal olarak CHPnin de haberi yok.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024