Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 18321 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2018 - 12:20

Mutlular Eneji Sahibine Silahlı Saldırı

Büyüt
Küçült
Mutlular Eneji Sahibine Silahlı
Balıkesirde enerji ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren iş adamı İbrahim Mutlu un seyir halindeki aracına ateş edildi.

 

Balıkesirin Gönen ilçesinde gıda ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren bir firmanın sahibi ve aynı zamanda Gönen Ticaret Başkanı olan İbrahim Mutlu un aracı kurşunlandı.

Bandırma yönünden Hüseyin Tümer Caddesi de ÅŸehir merkezine hareket halindeki iÅŸ adamı Ä°brahim Mutluya ait 10 CEH 01 plakalı makam aracı Gönen Orman Ä°ÅŸletme Müdürlüğü binası bölgesinde kurÅŸunlandı. Makam aracının saÄŸ yan kapı altında ve arka plaka üzerinden isabet aldığı olay anında iÅŸ adamı Mutlu un araçta olmadığı öğrenildi. Aracı seyir halindeyken bir binadan açılan ateÅŸle ilgili konuÅŸan Ä°brahim Mutlu, Gönen Ä°lçe Emniyet Müdürlüğüne giderek gerekli olan ifadelerimizi verdik. Olayın güpegündüz iÅŸlenmiÅŸ olması, bu olayın tamamen ÅŸahsıma yönelik olduÄŸunu ortaya çıkartmaktadır. Olayın en kısa sürede aydınlanacağına inanıyorum. Bu konuda gerekli adli makamlara güveniyorum. Bu olayın arkasını bırakmayacağım ve oldubittiye getirilmesini istemiyorum dedi. 

Olayla ilgili 1 kiÅŸi gözaltına alındı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024