Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2151 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ekim 2018 - 14:13

Mitten Operasyon.Çok Sayıda Gözaltıvar.

Büyüt
Küçült
Mitten Operasyon.Çok Sayıda
İzmirde PKK/KCK terör örgütü adına korsan eylem gerçekleştiren 25 örgüt mensubundan 21i, polis ve MİTin ortak operasyonuyla yakalandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Menemen ilçesi Asarlik Bölgesi de korsan eylem gerçekleştirdikleri tespit edilen örgüt mensuplarına yönelik İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Menemen Cumhuriyet Başsavcılığı ekiplerince arama ve yakalama kararı verildi. Bu kararın ardından İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve MİT Bölge Başkanlığı operasyonun düğmesine bastı. Gözaltı kararı verilen 25 şüpheliden 21i eş zamanlı operasyonlarda yakalandı.

 

Bazı şüphelilerin ise ikamet kapıları görevliler tarafından çalınmasına rağmen açılmadı. Şüphelilerin evde bulunan suç delillerinin saklanması amacıyla kapıyı açmadığının tespiti üzerine özel harekat polisleri tarafından kapılar kırıldı. Evde bulunan suç aletlerine de el konuldu. Yapılan baskınlarda ise hakkında toplatma kararı bulunan çok sayıda yayın, bir adet tabanca ve bu tabancaya ait fişek, terör örgütüne ait bayrak ve flamalar, çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. 

Zanlıların TEM Şubesindeki sorgularının devam ettiği belirtildi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024