Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2773 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2016 - 19:53

Metro Turizm ofisine baskın

Büyüt
Küçült
Metro Turizm ofisine

Metro Turizmin dün Muğladan İstanbula giden otobüsünde bir muavin, kadın yolcuya cinsel saldırıda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından Metro Turizm ofisleri önünde protestolar yaşandı.

SİLAHLA OFİSİ BASTILAR

İstanbulda Gazi Mahallesindeki ofise ise dün 21.40ta silahlı baskın oldu. Ofisi basan 2 silahlı ve maskeli kişi, içeri girdikten sonra yolcuları dışarı çıkardı. Metro Turizm Acentesi çalışanı kadını da silahla dışarı çıkaran kişiler, bilgisayarların üstüne benzin döküp yakmaya çalıştı. Bir süre uğraşan şahıslar, çalışanın ısrarlarının ardından ofisi yakmaktan vazgeçti. Daha sonra Metro Turizm aleyhinde slogan atan maskeli kişiler olay yerinden uzaklaştı.

 

METRO TURİZM ÖZÜR DİLEDİ

Metro Turizmden olayın kınandığı ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

Söz konusu haberde adı geçen çalışan ile ilişkimiz kesilmiş ve konu  tüm boyutları ile incelenmesi adına adli makamlara iletilmiştir.  Metro Turizm  olarak her aşamasını son derece büyük bir ciddiyetle takip etmekte olduğumuz  talihsiz olay ile ilgili olarak başta yolcumuzdan ve tüm yolcularımızdan özür  diler, benzeri bir olayın yaşanmaması adına gerekli tüm önlemlerin alındığını  bilgilendirmek isteriz. Talihsiz konuya maruz kalmış olan yolcumuzun her türlü  mağduriyetinin giderilmesi konusunda tüm gayret ve çabalar  gösterilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

İlgili Haber Sapık muavin böyle itiraf etti: Şeytana uydum!





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024