Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2733 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2015 - 10:41

Marmariste deniz suyu neden çekildi?

Büyüt
Küçült
Marmariste deniz suyu neden

Marmarise bağlı Karacasöğüt, Hisarönü ve Orhaniye Mahallesi kıyısında suyun kıyıdan yaklaşık 4 metre kadar çekilmesiyle birlikte tekneler karaya oturdu, denizin ortasında adacıklar meydana geldi. Deniz suyunun bazı bölgelerde 10 metreye kadar çekilmesi dikkat çekti.

Karacasöğüt Mahallesinde yaşayan Onur Deniz, birkaç yıl önce buna benzer bir çekilmenin yaşandığını belirterek, sonucunu merak ettiklerini söyledi. Hisarönü köyünde yaşayan Adnan Yücel de, sahile indiklerinde suyun belirgin bir şekilde çekildiğini fark ettiklerini kaydetti. Daha önce buna benzer bir çekilmeye şahit olduğunu belirten Yücel, ancak bu seferki çekilmenin diğerlerinden daha fazla olduğuna vurgu yaptı. Yücel, çekilmenin Gökova Körfezindeki fay hattının da aktif olmasından dolayı kaynaklanabileceğini öne sürdü.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024