Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2032 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2017 - 15:12

Mardin de İşid Hücrelerine Baskın

Büyüt
Küçült
Mardin de İşid Hücrelerine
Mardinde terör örgütü IŞİDin hücrelerine operasyon yapıldı. Operasyonda 4 kişi yakalandı.

Mardinde terör örgütü IŞİDin uyuyan hücrelerine yönelik operasyonda 4 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, MİT Bölge Başkanlığı ile ortak çalışma sonucunda IŞİD terör örgütü başta olmak üzere diğer örgütlerin faaliyetlerinin deşifresine ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Yalnız Kurt olarak adlandırılan birbirinden habersiz 2 uyuyan IŞİD hücresine operasyon düzenlendiği bildirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda, terör örgütü IŞİD içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Hüseyin A.S in dün Artuklu ilçesinde kaldığı bir evde yakalandığı kaydedilen açıklamada, şahsın ikametinde Suriyede örgütün faaliyetleri kapsamında hareket ederek çatışmalarda vurulup tedavi olduktan sonra Mardine gelen ve aynı evde kalan Aaed M. isimli şahsın da yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Çatışma bölgeleriyle bağlantılı olduğu değerlendirilen kişinin kaldığı yerde yapılan aramada, çok sayıda dijital malzeme, dokümanlar ve siyah renkli kar maskesi ele geçirildiği aktarılan açıklamada, şunlara yer verildi:

Ayrıca, terör örgütü IŞİDin Mazıdağı ilçesinde ikinci uyuyan hücresi tespit edildi. Yapılan çalışmada, örgüt içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen Abdurrahim E.H. adresinde yakalanmıştır. Aynı ikamette bulunan Ubeyde H. isimli şahıs da gözaltına alınmıştır. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığımızın talimatlarıyla soruşturma sürüyor.

Açıklamada, her türlü terör örgütleri̇ ile mücadelenin, ülkenin huzuru ve devletin güvenliği için tüm güvenlik birimlerinin ortak çalışma ve birlikteliği ile kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024