Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2361 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ekim 2018 - 21:17

Mahkemeden Haydar Baş a Kötü Haber

Büyüt
Küçült
Mahkemeden Haydar Baş a Kötü
Mahkemenin daha önce Haydar Baş ve avukatı Lütfullah Önder’in 3 milyon değerindeki taşınmazlarına tedbir koyması hükmüne yapılan itiraz başvurusu reddedildi.

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi de görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Lütfullah Önder ve Gürcan Bahar, müşteki Dr. Mustafa Eraslan, eşi Meral Eraslan ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada önceki celse verilen mütalaaya karşı sanıkların savunmalarının ardından müşteki Meral Eraslan, “Bana senet imzalatmalarının sebebini benim şirkete ortak olduğum için olduğunu söylemişlerdir. Ben devlet hastanesinde doktor olarak çalışıyorum. Bu nedenle şirkette yönetici olarak çalışmam mümkün değildir. Altı ay önce kızım Zehra bir saldırıya uğradı. Tehditler devam ediyor. Her gün yüreğim ağzımda çocuklarımı dışarı gönderiyorum. Cemaat yapılanmasının sömürdüğü bir çok insan var. Haydar Başın 5 karısı ve 20ye yakın çocuğunun 1. Sınıf uçak biletleri için cemaatteki bir çok insan varını yoğunu ortaya koyuyor. Bu insanların sömürülmemesi için de ceza verilmesini istiyorum” dedi.

ERASLAN: HEPSİNİN CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM

Cumhuriyet e yer verilen habere göre, duruşmada söz alan müşteki Mustafa Eraslan alice tehdit edildiklerini söyleyerek: “Ben iddia edildiği gibi Haydar Baş an para almadım ve reklam vermedim. Bilakis Haydar Başın 79 taşınmazının 20 tanesi düşüldüğünde geri kalan benim kazandırdığım paralarla alınan taşınmazlardır. Sanıkların hepsinin cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Mahkemede sanık avukatları, Haydar Baş ve Lütfullah Önderin geçtiğimiz celse 3 milyon TL değerindeki taşınmazlarına konan tedbirin yanı sıra yurt dışı yasağının kaldırılmasını telep etti. Mahkeme sanık avukatlarının adlı kontrol ve tedbir kararlarının kaldırılması yönündeki talebini reddederek davayı 28 Aralık 2018 tarihine erteledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024