Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2292 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mayıs 2015 - 21:17

Maden şehidinin çocuğu minik Enesten acı haber

Büyüt
Küçült
Maden şehidinin çocuğu minik Enesten acı
Güncel Haberleri › Maden şehidinin çocuğu minik Enesten acı haber haberi Manisanın Soma ilçesinde, 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden faciasında eşini kaybeden 20 yaşındaki Zemine Baygül, ikinci acıyı oğluyla yaşadı.
İHA Maden faciasında eşi 27 yaşındaki Hayrullah Baygül'ü yitiren ve solunum cihazına bağlı yaşayan 3 yaşındaki oğlu Enes'i hayatta tutmak için çabalayan Zemine Baygül, acı üstüne acı yaşadı.
11 aylıkken kalbinin durması sonucu oksijen yetersizliği nedeniyle beyin felci geçiren küçük Enes, evinde kurulan özel bir odada solunum cihazına bağlı yaşıyordu. Eşi ile birlikte oğlunu sağlığına kavuşturmak için çabalayan Zemine Baygül, bu mücadelede 13 Mayıs'ta Soma'da meydana gelen faciada eşini kaybederek yalnız kaldı. Eşinden kalan maaşla tek başına mücadelesine devam eden anne Baygül, oğlu Enesin tıbbi ihtiyaçlarını tam karşılayamadığı için zor günler geçirdi. Eşinin acısını yaşayan Zemine Baygül de oğlunu kaybederek eşinden sonra evlat acısı yaşadı. Dün akşam saatlerinde fenaşalan 3 yaşındaki Enes, kaldırıldığı hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Anne Baygül'ün ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Enes'in vefat haberini alan yakınları ve ilçe sakinleri hastaneye akın etti. Enes'in cenazesi Soma Devlet Hastanesinden alınarak defnedilmek üzere memleketi Balıkesir'in Bigadiç ilçesine gönderildi. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024