Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1976 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Haziran 2016 - 13:36

Kumlucada soğutma çalışmaları sürüyor

Büyüt
Küçült
Kumlucada soğutma çalışmaları

Kumlucada geçen cuma günü öğle saatlerine Erentepe Mahallesinde başlayan ve rüzgarın da etkisiyle büyüyen orman yangını, Belen, Toptaş, Sarıkavak ve Güzören mahallelerinde etkili oldu. Birinci yangının devam ettiği sıralarda pazar günü öğle saatlerinde Adrasan Mahallesinde başlayan orman yangını ise mahallenin bir bölümüyle Yeşilköy ve Yazır mahalleleri Olimpos mevkilerini etkiledi.

 

İlgili Haber Kumlucadaki yangın kontrol altına alındı

 

Dün sabah saatlerine kontrol altına alınan her iki yangın bölgesinde ekiplerin soğutma çalışmaları gün boyu havadan ve karadan devam etti. Kara ekipleri de gece boyunca soğutma çalışmalarını sürdürdü. Yangının başladığı andan itibaren yangın bölgelerinde görev alan 500ün üzerinde görevli ve vatandaşlara Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından üç öğün yaklaşık bin kişilik yiyecek, içecek ve görevlilerin ihtiyaçlarını karşılayacak lojistik destek sağlanıyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk yangının çıktığı andan itibaren, bölgede büyükşehir ekipleri olarak koordineli bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Yangın bölgesinde belediyelerine ait yaklaşık 90 civarında itfaiye ekibinin yanı sıra iş makineleri ve su tankerlerinin görevlendirildiğini anlatan Evran, Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yangın çıktığı ilk andan itibaren görev alan tüm ekiplerin lojistik desteğini anında sağlamaya başladık. Yangın tamamen söndürülene kadar destek çalışmamız devam edecek. dedi.

 

Evran ayrıca yangın bölgesinde Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından hasar tespit çalışmalarının yürütüldüğünü, bu çalışmalar kapsamında öncelikle yangında evleri hasar gören vatandaşlara acil barınma desteği sağlayacaklarını bildirdi.

AA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024