Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1907 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2018 - 10:17

KPSS geç başvuruları 6 Haziranda başlıyor

Büyüt
Küçült
KPSS geç başvuruları 6 Haziranda
Adayların geç başvurularda genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri ve ÖABT için 90, alan bilgisi sınavlarının her bir oturumu için de 60 TL ödemesi gerekecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen 2018- Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans başvuruları 10-21 Mayıs arasında yapıldı. Bu tarihlerde başvuruda bulunamayanlar için geç başvuru günü ise 6 Haziran Çarşamba olarak açıklandı. Başvurular ise 21 Mayıs a sona erdi.

İŞLEMLER 6 HAZİRANDA BAŞLIYOR

KPSS genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi e (ÖABT) katılmak isteyen ancak belirtilen tarihlerde başvuruda bulunamayanlar 6 Haziranda işlemlerini gerçekleştirebilir. Geç başvurular ÖSYM in internet sitesi üzerinden saat 23.29a kadar devam edecek.

Geç başvuruda bulunacak adayların ödeyeceği sınav ücreti ise genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, ÖABT için 90 TL, alan bilgisi sınavlarının her bir oturumu içinse 60 TL olarak belirlendi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024