Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2211 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Aralık 2017 - 13:09

Kızılay yılbaşı gecesi kapatılacak

Büyüt
Küçült
Kızılay yılbaşı gecesi
Ankara Valisi, Yılbaşı kutlamalarının sağlıklı yürütülmesi için bazı caddelere girişler kontrollü yapılacak. Kızılaya akşam saat 20.00den itibaren bütün girişler kapatılacak dedi.

Ankara Valisi Ercan Topaca, yılbaşı gecesi Ankara genelinde toplam 7 bin 344 polis 2400 jandarma olmam üzere Ankara genelinde 9744 personel görev alacağını açıkladı.

Yılbaşında alınacak önlemlerle ilgili basın toplantısı düzenleyen Vali Topaca, 30undan itibaren kuracakları kriz merkezi yoluyla yılbaşı ile ilgili bütün olayları kriz merkezinden koordine edileceğini vurgulayarak, Kutlamaların sağlıklı yürütülmesi için bazı caddelere girişler kontrollü yapılacak. Kızılaya akşam saat 20.00den itibaren bütün girişleri kapatacağız. Vatandaşlarımızın orada yılbaşı işe ilgili kutlamalarını güvenli yapacağız.

HERKES ARANACAK

Herkes aranacak. Bazı cadde ve sokaklarla ilgili de kontrollü giriş yapacağız. Bahçelievler 7. Caddeye araç girişi olmayacak. Aynı uygulama Tunalı Hilmi, Bestekar, Filistin Caddesi ve Tunus Caddesinin bir kısmı araç trafiğine kapatılacak.

İLAVE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINACAK

Ayrıca eğlence mekanlarında da bizim polisimiz ilave güvenlik tedbirleri alacak. Ayrıca Ankaraya girişlerde arama noktaları oluşturacak. 26 alışveriş merkezide de özel güvenlik personellerine ilave olarak bizim polis arkadaşlarımız da görevli olacak ifadesini kullandı.

Vali Topaca, yılbaşı gecesi toplam 7 bin 44 polis 2 bin 400 jandarma olmam üzere Ankara genelinde 9 bin 744 personelin görev alacağını söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024