Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2819 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Mart 2015 - 06:36

Kırmızı ışık cinayeti

Büyüt
Küçült
Kırmızı ışık
Güncel Haberleri › Kırmızı ışık cinayeti haberi Bursanın Orhangazi İlçesi İznik yolu kavşağı, önceki gece saatler 24.00ü gösterdiğinde cinayet gibi kazaya sahne oldu.

Hasan Yener yönetimindeki otomobil, Yalovadan Bursa yönünde giderken, İznik yolu kavşağında kırmızı ışıkta en sağ şeritten hızla geçmek istedi. Bu sırada kavşakta dönüş yapan Özen Solakın kullandığı otomobile yandan çarpan Hasan Yener, otomobiliyle daha sonra trafik sinyalizasyon direğine vurdu. Korkunç kazada, aracın ön koltuğunda oturan 19 yaşındaki Büşra Garip, olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Hasan Yener ile arka koltukta oturan ölen Büşra Garipin babası 49 yaşındaki Hüseyin Garip ile 23 yaşındaki Çiğdem Gebelek yaralandı. Görgü tanıkları Hasan Yenerin hızla kırmızı ışıktan geçmeye çalıştığını anlattı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024