Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Åžubat 2018 - 11:01

Kılıçdaroğlu: Afrin merkezine girilmesin

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu: Afrin merkezine
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri in Afrinin içine girmesini asla doğru bulmuyorum dedi.

CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, dün Ankarada gazetecilere yaptığı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı” operasyonu ile ilgili deÄŸerlendirmelerde bulundu.

KılıçdaroÄŸlu, “Türkiye, güvenliÄŸini alabilecek noktaya kadar gitmeli. Ama ben Afrin içine girilmesini asla doÄŸru bulmuyorum. Çünkü bir kenti ele geçirmek gibi bir düşünce olmamalı. Yani biz niçin Afrine girdik, terör örgütü Türkiye in sınırlarında konuÅŸlanmasın diye” dedi.

Fırat Kalkanı operasyonunda da El Baba kadar girilip durulduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Daha derinlere inmenin hiçbir mantığı yok. Daha fazla ÅŸehit veririz, yazık günahtır. Türkiye in güvenliÄŸini nereye kadar saÄŸladık, iÅŸte efendim 10-20 km neyse oturulur buna karar verilir; denir ki ‘Åžuraya kadar biz terörü temizledik bu bölge artık güvenli bir bölgedir, buraya Suriyeliler de yerleÅŸebilir, destek de yapılabilir, ev de yapılabilir. Ama daha derinlere inmek Türkiye açısından ciddi bir sorun.”

HÃœKÃœMETTEN SERT TEPKÄ°


Kemal KılıçdaroÄŸlu a, Bekir BozdaÄŸdan tepki geldi. BozdaÄŸ KılıçdaroÄŸlu un Afrin açıklaması vahim yanlıştır, bu Türkiyeye Afrini teröristlerden temizleme demektir. CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu un bugün bazı gazetelerde yer alan Afrine girilmesini doÄŸru bulmuyorum açıklaması vahim bir yanlıştır. Bu,Türkiyeye, Afrini teröristlerden temizleme, Afrindeki teröristlere dokunma demektir. Dolayısıyla teröristlere destektir” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024