Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2502 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Temmuz 2018 - 09:52

Kara Kuvvetlerinde FETÖ Gözlatısı

Büyüt
Küçült
Kara Kuvvetlerinde FETÖ
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığından 19u muvazzaf 68 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ca Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki daha önce idari işlem yapılan 22 albay, halen aktif görevdeki 19 yarbay, 27 yarbay olmak üzere 68 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

18 İLDE OPERASYON

Gözaltı kararı verilen askerlerin, FETÖ ün mahrem imamlarıyla kontörlü, ankesörlü ve büfe telefolarıyla periyodik ve ardışık sistemle haberleştikleri belirlendi.

Bu kapsamda haklarında daha önce bu soruşturma nedeniyle idari işlem yapılan 22 albay; halen aktif görevde 22 albay, halen aktif görevde 19 yarbay ile haklarında işlem yapılan 27 yarbay hakkında gözaltı kararı verildi.

Operasyon Ankara başta olmak üzere 18 ilde devam ediyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024