Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3516 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2016 - 12:06

Kanları yerde kalmayacak

Büyüt
Küçült
Kanları yerde
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kimsenin endişesi olmasın bu arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacak dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çevik kuvveti ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, Bu arkadaşlarımızın kanı yerde kalmayacak, hiç kimsenin endişesi olmasın. Bunun hangi destekçesi olursa olsun dışarıdakiler ve içeridekiler, hesabı acımasızca sorulacaktır. Yine bundan da hiç kimsenin endişesi olmasın. Demokrasi ve hukuk bizim rehberimizdir. Sivil Toplum örgütlerine ve siyasete sığınarak mesafe alamayacaklarını herkesin bilmesini istyoruz dedi.

Bakan Soylu açıklamasında şunları kaydetti:

Bunları tükenişlerinde yakalayacağız. Hepimiz adım attığımızda şu aziz milletimiz sizi gördüğünde elbiselerinizin içinde sizi gördüğünde size dua ediyor. GEri adım atmak bize değildir. Muhakkak merhamet ve şefkat bizedir ama milletimizin beklentilerini yerine getirmekte bizedir.

Allah bir daha böyle acı olaylarla milletimizi ve ülkemizi karşılaştırmasın. bugün yepyeni bir ruhla, altına imza attığımız birliğimizle mutabakat sağladığımız yürüyüşümüzü hedeflerimize doğru götüreceğiz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024