Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1906 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2018 - 14:50

Kalından ABDli kongre üyesine efsane cevap

Büyüt
Küçült
Kalından ABDli kongre üyesine efsane
ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Adam Schiffin 24 Haziran seçimleriyle ilgili attığı Erdoğanı tebrik etmiyorum paylaşımına İbrahim Kalın, Erdoğanın senin tebriğine ihtiyacı yok. Türk halkı kararını verdi. Çeneni kapat cevabını verdi.

 

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Adam Schiffin Erdoğanın tartışmasız zaferiyle sonuçlanan seçimler sonrası twitter hesabından paylaştığı, Erdoğan, bu hafta sonu Türkiyede sadece tutuklama, şiddet, basın özgürlüğünü kısıtlayarak ve  muhalefeti ortadan kaldırarak yeniden seçimleri kazandı. Bu Türkiye in otokrasiye dönüşmesi, demokrasinin dünya çapında saldırıya uğradığı konusunda bir başka hatırlatmadır. O yüzden tebrik etmiyorum mesajına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalından tokat gibi cevap geldi.

ÇENENİ KAPAT!

Kalın twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğanın senin tebriğine ihtiyacı yok. Türk halkı kararını verdi. Çeneni kapat cevabını verdi.

/

KALINA DESTEK YAĞDI

İbrahim Kalının ABDli Adam Schiffe verdiği cevaba takipçilerinden destek yağdı.

İşte Kalına gelen destek mesajları:

- Sen nasıl bi kralsın İbrahim abi

- Bu tvit için Türk milleti adına teşekkür.

- Sen nasıl bir güzelliksin abim ya repadam yerlerde sürünüyor ağzına sağlık yüreğine sağlık gönlüne sağlık...

- Aynen başkanım. Bu itler Kendi işlerine baksınlar. Biz sözümüzü sandıkta söyledik. Batıya halt etmek düşer. REİSmizin dediği gibi Milletimizin üstünde güç yoktur.

- Ibrahim Bey, uluslararasi bu kara propaganda ve algi operasyonlarina verdiginiz cevaplari takdir ediyorum. Yeni donemde, gerek sosyal medya ve gerek diger alanlarda Turkiyenin bunlarin hepsine cevap verecek sizin gibi adamlara ihtiyaci var.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024