Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2676 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2016 - 13:16

İzmir Bayındırda roketli saldırı

Büyüt
Küçült
İzmir Bayındırda roketli

Gece saat 23.55te Bayındır ilçesinde yüksek bir kesimden teröristler tarafından kent merkezine doğru roketatarlı saldırı yapıldı. İlk belirlemelere göre atılan 3 adet roket mermisinden biri karşılıklı olan Devlet Hastanesi ile Emniyet Müdürlüğü arasındaki yere düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı açıklandı. Olay yeri güvenlik çemberine alınırak, saldırganların yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Roketatarlı saldırının hedefinin Emniyet Müdürlüğü olduğu ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

BENZER SALDIRI ŞUBAT AYINDA DA DÜZENLENMİŞTİ

Bu arada geçen Şubat ayında da Kemalpaşa İlçesinde yine yüksek bir kesimden Jandarma Komutanlığına PKKlı teröristler tarafından yine yüksek kesimden roketatarlı saldırı düzenlenmişti. Roket mermisi bir binanın duvarına isabet ederken süaldırıda ölen ya da yaralanan olmamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024