Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1936 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2017 - 19:18

İTO un yeni başkanı Öztürk Oran Oldu.

Büyüt
Küçült
İTO
un yeni başkanı  Öztürk Oran
İTO un yeni başkanı 3e karşı 7 oy ile Öztürk Oran oldu.

İstanbul Ticaret Odası (İTO), geçtiğimiz hafta vefat eden İbrahim Çağların yerine yeni başkanını seçti. İTOda bugün yapılan seçimlerde yeni başkan Öztürk Oran 7 oy alırken, Murat Kalsın 3 oyda kaldı. Bir üye ise çekimser oy kullandı.

ÖZTÜRK ORAN KİMDİR?

Öztürk Oran, 1956 yılında Kars a dünyaya geldi. Eğitim hayatını Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Türkçe (Türk Dili ve Edebiyatı) bölümünden ve Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü Bütçeleme ve Standart Maliyetler Uzmanlık Programı dan mezun olarak tamamlayan Oran, 1974 yılında Vakıflar Baknkası Türk Anonim Ortaklığı da memur olarak çalışma hayatına başladı.

3 yıl süre ile Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi de Dış Ticaret, İngilizce, Muhasebe ve Banka Yöneticiliği eğitimini tamamladı ve sonrasında 12 yıl Vakıflar Bankası T.A.Oda, 16 yıl da Faisal Finans Katılım Bankası da olmak üzere toplamda 28 yıl boyunca bankacılık sektöründe memurluktan yönetim kurulu üyeliğine kadar neredeyse her kademede çalışmıştır.

İstanbul Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir. Bunlarla beraber Yetimler Derneği ve Yetimler Vakfı gibi birçok STK ve vakıfların da yönetiminde bulunmuştur.

30 Nisan 2014 tarihinde Vakıflar Bankası T.A.O. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı da Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir. Aynı zamanda Vakıflar Bankası T.A.O. Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesidir. 2015 yılı Haziran ayı itibariyle Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024