Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2556 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Şubat 2015 - 22:27

İstiklal Caddesinde gerginlik

Büyüt
Küçült
İstiklal Caddesinde

Beyoğlu Galatasaray Meydanında toplanan Milliyetçi Türkiye Partisi ve Turan Ocakları üyesi bir grup, 23 yıl önce Ermenistanın Karabağı işgal edişini ve Hocalı köyünde yapılan katliamı ve Ege Üniversitesinde çıkan olaylarda Fırat Yılmaz Çakıroğlunun öldürülmesini protesto etti.

Haberin Videosu Beyoğlunda eylem gerginliğistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27461,27461,201502,27461-262828.jpg,1, 0,Beyoğlunda eylem gerginliği);

Saat 14.00te Galatasarayda toplanan eylemciler dev Türk bayrağı açarak Türküz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz Her şey Vatan İçin şeklinde slogan attı. Eylemciler Türk ve Azerbaycan bayrakları taşıdı.

Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz Vatan toprağımız Hocalı 20 yılı aşkın bir süredir Ermeni işgali altındadır. Vatan toprağı kutsaldır ve kaderine terk edilemez. Türk vatanını işgal edenler, buna çanak tutanlar, görmezden gelen yetkililer bunun bedelini Türk Milleti huzurunda ve bütün dünyanın gözü önünde er ya da geç ama mutlaka ödeyeceklerini bilmelidirler. Milliyetçi Türkiye Partisi ve Turan Ocakları olarak bütün vatan topraklarımız azad olana kadar durmayacağımızı, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türk Milletine saygılarımızla arz ederiz dedi.

KISA SÜRELİ GERGİNLİK

Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülmekte olan İç Güvenlik Yasa Tasarısını protesto etmek için gelen KESK üyelerinin dağılımı sırasında kısa süreli gerginlik yaşandı. İki grup arasında karşılıklı slogan atılması nedeniyle polis grupların arasına girerek olay çıkmasını önledi. Bu sırada polis ile Milliyetçi Türkiye Partisi üyesi arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Grup üyeleri bir süre daha slogan attıktan sonra olaysız dağıldı.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024