Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2478 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mart 2017 - 12:53

işte İsmailağa cemaati, referandum kararı

Büyüt
Küçült
işte İsmailağa cemaati, referandum
İsmailağa cemaati, anayasa değişikliği teklifine ilişkin olarak 16 Nisanda yapılacak halk oylamasında Evet oyu kullanacaklarını açıkladı.

Cemaatin resmi internet sitesinde 16 Nisan 2017 Halkoylaması Hakkında Kamuoyu Duyurusu başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

16 Nisanda yapacağımız tercihin, bir parti ve şahıs meselesi değil, bütün bir medeniyet, barış ve huzûr içinde bir Türkiye meselesi olduğunun farkında olmalıyız.

16 Nisan günü sadece ülkemiz için değil, ümidini yeni Türkiye rûhuna bağlamış ümmet birliği için de tarihî bir gün olacaktır inşâAllâh.

Her zaman olduğu gibi cemaatimiz, Efendi Hazretlerimizin (Kuddise Sirruhû) rehberliğinde Allahın (Celle Celâluhû) rızâsından ve İ‘lâ-yi Kelimetullahtan başka gayesi ve davası olmayan sorumluluk anlayışıyla hareket edecek; Hak ve Hakikat yolunda, ilim, irfan ve hikmet yolculuğunu sürdürecektir.

Ümmetin birlik ve selâmeti ile bu yolun yolcusu olanların muvaffâkiyetlerine duâ ediyor, Mevlâmızdan Ülkemiz ve bütün İslâm dünyası için sulh ve salaha vesile olması niyâzıyla 16 Nisanda EVET! diyoruz.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024