Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2166 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2017 - 10:30

İşte 15 temmuzun Yaver Ağı

Büyüt
Küçült
Ä°ÅŸte 15 temmuzun Yaver
Genelkurmay ve Beştepe’ye sızdırılan yaverlerle, mahrem imamların 15 Temmuz gecesi yaptığı telefon trafiği deşifre edildi.

15 Temmuz darbe giriÅŸimine iliÅŸkin yürütülen soruÅŸturmada üst düzey isimlerin yanında görevli FETÖcülerin darbe günü telefon irtibatlarını gösteren bir ÅŸema hazırlandı. Genelkurmay karargahından BeÅŸtepe Külliyesine oradan da CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸanın kaldığı otel üçgenindeki telefon trafiÄŸiyle oluÅŸturulan ÅŸemanın en başındaki isim, Org. Hulusi Akarın eski Özel Kalem Müdürü darbeci Kurmay Albay Osman Kılıç. Darbe günü CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸanın kaldığı Marmaristeki oteli arayan ve 217 saniyelik bir görüşme gerçekleÅŸtiren Kılıçın altında kendisiyle ve birbirleriyle irtibat kuran tüm dabecilerin isimleri yer alıyor.

 

Ä°KÄ° MAHREM Ä°MAM VAR 

Åžemada, mahrem imamlar  Ali Irmak ve Tayfun Özekin isimleri dikkat çekiyor. Firari Irmakın darbe giriÅŸiminden önce aldığı patates hatları bu ÅŸemadaki isimlere dağıttığı saptandı. 15-16 Temmuzda CumhurbaÅŸkanı eski BaÅŸyaveri Ali Yazıcı, Genelkurmay BaÅŸkanı Akarın eski baÅŸdanışmanı Kurmay Albay Orhan Yıkılkan, CumhurbaÅŸkanlığı Muhafız Alay Komutanı Kurmay Albay Muhsin Kutsi Barışın da bulunduÄŸu tüm isimlerin birbirleriyle ve mahrem imamlarla görüşme yaptıkları görülüyor. 

ÅžEMADAKÄ° DARBECÄ° HAÄ°NLER

Åžemadaki o kritik isimler şöyle: Genelkurmay BaÅŸkanı Orgeneral Hulusi Akarın eski Özel Kalem Müdürü Albay Osman Kılıç. CumhurbaÅŸkanı eski BaÅŸyaveri Ali Yazıcı, eski CumhurbaÅŸkanlığı Muhafız Alay Komutanı Kurmay Albay Muhsin Kutsi Barış, Genelkurmay BaÅŸkanı Hulusi Akarın eski baÅŸdanışmanı Kurmay Albay Orhan Yıkılkan, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸana suikast timinin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, TuÄŸgeneral Semih Terzi, eski Kurmay Albay Fırat AlakuÅŸ, TuÄŸgeneral Gökhan Åžahin SönmezateÅŸ, eski Helikopter Tabur Komutanı Yarbay Halit Kabil, Özel Kuvvetler Kurmay BaÅŸkanı Ä°cra Astsubayı Fatih Uysal,, mahrem imam öğretmen Ali Irmak, mahrem imam Tayfun Özek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024