Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2562 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Eylül 2015 - 14:30

İstanbul Emniyetinde tayinler belli oldu

Büyüt
Küçült
İstanbul Emniyetinde tayinler belli

Emniyet Müdürü Selami Altınokun seçim hükümetinde İçişleri Bakanı olmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan getirilmişti.

Çalışkanın atamasının yapılmasının ardından İstanbulda il içi tayinlerde gerçekleşti. Çalışkandan boşalan Terörle Mücadeleden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığına İstihbarat Şubeden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Metin Turanlı getirildi.

Turanlı, hem İstihbarat hem de Terörle Mücadele Şubesinin yanı sıra Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ve Tanık Koruma Şubesinden de sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Sultanbeylide 10 Ağustosta meydana gelen çatışmada şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt çekenin yerine Haluk Helvacı getirildi.

ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Asayiş Şube Müdürü Yusuf Bengül, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü oldu. Yerine ise Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Ali Tuna Coşkun getirildi.

Coşkun, geçmiş dönemde Münevver Karabulut cinayetini soruşturmasında yer almıştı. Deniz Limanı Şube Müdürlüğüne de Narkotik Şube Müdür Yardımcısı Serdar Çelebi getirildi.

Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne Murat Oğuzhan Kılıç atandı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Murat Karakaya, Beşiktaş ve Sarıyerden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı olurken, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğüne Güngören İlçe Emniyet Müdürü Ercan Çamırcı getirildi. Bu isimlerin dışında İstanbuldaki bazı şube ve ilçelerin de müdürlerinde değişiklik yapıldı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024