Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2976 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2015 - 13:01

İsmailağadan Saadet-BBP yalanlaması

Büyüt
Küçült
Ä°smailaÄŸadan Saadet-BBP
Sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yayınlayan İsmailağa Cemaati, Cemaatimiz bu fitneci hamlelerin tezgahına gelmeyecek. Milletin teveccühü ve ülkenin istikrarı istikametinde hareket edecektir ifadeleri kullanıldı.

Ä°smailaÄŸa Cemaati, sosyal medyada çıkan Saadet-BBP haberlerini yalanlayan bir açıklama yayınladı. Mesajda, Cemaatimiz tam da bu dönemlerde ortaya çıkan bu spekülasyon ve fitneci hamlelerin tezgahına gelmeyecek; merkezinde Efendi Hazretlerimizin yer aldığı birliÄŸini ve beraberliÄŸini koruyarak, inanç, düşünce ve vicdanî sorumluluk anlayışıyla, milletin teveccühü ve ülkenin istikrarı istikametinde hareket edecektir ifadeleri yer aldı.

İsmailağa Cemaati den yapın açıklama şöyle:

Her seçim döneminde olduğu gibi bu defa da belli bazı sosyal medya çevrelerinde cemaatimiz hakkında yanıltıcı haberler ve fitneci beyanlar dolaşmaya başlamıştır.

Millet ve ümmet ile ittifak yerine, küresel ÅŸer odaklarıyla paralel ittifaklar kuranlar, milletin ve ümmetin deÄŸil, küresel servislerin amaçlarına hizmet etmektedirler. Ä°smailaÄŸa Cemaati in bu türden bir “proje ittifak ile hiçbir alakası olamaz.

Ä°ttifak % küsürlerle ifade edilen, ne bir kemiyete ne de bir keyfiyete tekabül etmeyen sunî bir “proje deÄŸil, millet ve ümmetin ekseriyetini temsil eden nitelikli bir icmaın karşılığıdır.

İsmailağa Cemaati, bugüne kadar olduğu gibi bugün de Efendi Hazretlerimizin rehberliğinde yolunu ve istikametini asla değiştirmemiş, hak ve hakikat yolunda kendisine hizmet imkanı sunmuş, dava hassasiyetinden emin olduğu kadroların duacısı ve destekçisi olmuştur.

İsmailağa Cemaati, her zaman mümin ferasetinin gerektirdiği sorumluluk ve hassasiyetle siyasi tercihlerini yapmış ve yapmaya devam edecektir.

Cemaatimiz tam da bu dönemlerde ortaya çıkan bu spekülasyon ve fitneci hamlelerin tezgahına gelmeyecek; merkezinde Efendi Hazretlerimizin yer aldığı birliÄŸini ve beraberliÄŸini koruyarak, inanç, düşünce ve vicdanî sorumluluk anlayışıyla, milletin teveccühü ve ülkenin istikrarı istikametinde hareket edecektir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024