Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5136 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 06:26

İsmail Ercan: Oğlumu keşke tutuklasalar

Büyüt
Küçült
İsmail Ercan: Oğlumu keşke
Güncel Haberleri › İsmail Ercan: Oğlumu keşke tutuklasalar haberi

İzmirde yaşayan Berk Ercan, 2010 yılında 17 yaşında lise öğrencisiyken DHKP-C militanı yapılan baba isyan etti.

Kemal Gümüş

Baba İsmail Ercan,  oğlunu geri almak için hem örgütün ‘Seni öldürürüz tehditlerine hem de oğlunun ‘Peşimden gelirsen canını yakarım söylemlerine karşı diğer ailelere destek olmak için “Terör Mağduru Aileler Derneği”ni kurdu. Savcı Mehmet Kirazın DHKP-C tarafından rehin alındığını öğrendiğinde de, oğlunun adını duyma stresinden kalp krizi geçiren İsmail Ercan, Okmeydanında gözaltına alınan oğlu Berk için, “Eylemde hayatını kaybettiğini öğrenmektense hapse atıldığını duymayı tercih ederim. O zaman bilirim ki hayatta olacak. Rahat uyurum” dedi. DHKP-C örgütüne oğlunu kaptıran İsmail Ercan, üç gündür İzmirde bir hastanede tedavi görüyor. Baba Ercan, “Çocuğumun aklını liseye giderken yıkadılar. Ne yaptıysam geri döndüremedim. Bir baba oğlunun terör örgütüne katılmasını ister mi? Şimdi onlar için birkaç dava açtım. Geri çekeyim diye her gün baskı yapıyorlar. Katledilen savcıya çok üzüldüm” dedi.

Konser bahanesiyle örgüt

Terör Mağduru Aileler Derneğine terörün kucağına düşen yeni çocuklarla ilgili bilgi geldiğini söyleyen Ercan,”Grup Yorum konserine götürüyoruz diye 8 yaşındaki çocuğa kırmızı bayrak verip, üstüne önlük giydirip İstanbula götürüyorlar” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024