Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1765 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 00:59

Hurdadan çıkan alevler evi ve aracı yaktı

Büyüt
Küçült
Hurdadan çıkan alevler evi ve aracı

Yangında evin çatısı yanarken kamyonet kullanılamaz hale geldi. Yangın, saat 18.00 sıralarında Esenler Mahallesi Esen Sokakta meydana geldi. Hurdacılık yaparak geçimlerini sağlayan Aliye Çavdarın çocukları kiracı olarak yaşadıkları tek katlı evlerinin önüne topladıkları hurdaların bir bölümünü yaktı.

Yanan hurdadan çıkan alevler rüzgarın etkisiyle evin çatısına sonrada hurda topladıkları kamyonete sıçradı. Kısa sürede büyüyen alevler, evin çatısını ve kamyoneti sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü.

Yangında evin çatısı ve kamyonet kullanılamaz hale geldi. Sinir krizi geçiren Aliye Çavdar ve kolundan yaralanan oğlu Ümit Ömer Çavdar ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesine götürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA / Bülent DİKTEPE





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024