Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3001 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2016 - 16:33

Hulisi Akar Sınırda İncelemelerde Bulundu.

Büyüt
Küçült
Hulisi Akar Sınırda İncelemelerde
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şırnak, Hakkari ve Vandaki birliklerde denetlemelerde bulundu.

AA ın haberine göre Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan bilgilendirmeye göre, Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ile birlikte Şırnak, Hakkari in Yüksekova ve Vanın Başkale ilçelerindeki birliklerde denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Akar, iki gün süren denetleme sırasında PKKya yönelik harekatın sevk ve idaresini de yerinde inceledi.

Ziyaretlerine Şırnak an başlayan Akar, 23üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığının yürüttüğü operasyonlar hakkında bilgi aldı. Şırnak Valisi Ali İhsan Suyu makamında ziyaret eden Orgeneral Akar, daha sonra Yüksekovaya geçti.

3üncü Piyade Tümen Komutanlığını ziyaret eden ve geceyi burada geçiren komutanlar, Şemdinlideki 34üncü Hudut Tugay Komutanlığı Modüler Üs Bölgesi Gomane Tepede de incelemelerde bulundu.

Kahvaltıyı Gomane Tepedeki askerlerle yapan Orgeneral Akar, hudut güvenliği, kaçakçılığın önlenmesi ve terörle mücadele harekatında kahramanca ve özveriyle görev yapan personeli kutladı.

Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çeneti de makamında ziyaret eden Orgeneral Akar, daha sonra Vanın Başkale ilçesindeki 4üncü Hudut Tabur Komutanlığı ve Van 6 cı Hudut Alay Komutanlığı faaliyetlerini yerinde inceledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024