Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1906 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2018 - 12:01

Hükümetten Akın İpek açıklaması

Büyüt
Küçült
Hükümetten Akın İpek
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, firari iş adamı Fetöcü Akın İpek’in pasaportuna İngiltere’de el konuşmasıyla ilgili olarak, “Süreci takip ediyoruz. Biz bağımsız Türk yargısına bunlar iade edilsin diyoruz” dedi.

dalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep e gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akın İpekin Londrada ev hapsi almasını değerlendiren Gül, Süreci takip ediyoruz. Biz bağımsız Türk yargısına bunlar iade edilsin diyoruz. Hukuk devletiyseniz ayrım yapmayacaksınız dedi.

FETÖNÜN İADESİ

15 Temmuz gecesine ait çok önemli bir delil elde edildi. Bir FETÖcünün telefonundan elde edilen veri. O gece FETÖ ün doğrudan darbeyle alakalı olduğuna dair tüm tezlerimizi, verilerimizi güçlendiren yeni bir delile ulaştık. Bunu da ilgililere ulaştırdık. Bu konuda bir adım bekliyoruz. Bu akşam da ABD Adalet Bakanı ile bir telefon görüşmesi yapacağım. Bu süreci hep beraber takip edeceğiz.

HDPLİ VEKİLLERE SORUŞTURMA

Türkiye hukuk devletidir. Herkes hukuka, kanuna, nizama uymak zorundadır. Bu konuda da farklı bir durum olursa ilgili makamlar gerekli soruşturmayı yapar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024