Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2211 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Kasım 2015 - 16:30

Hasan Pulur hayatını kaybetti

Büyüt
Küçült
Hasan Pulur hayatını

Duayen gazeteci Hasan Pulur, 83 yaşında hayatını kaybetti. Hasan Pulur mayıs ayından bu yana hastanede tedavi görüyordu.

Pulurun vefatını Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç duyurdu. Türenç twitter hesabından yaptığı açıklamada Efsane Milliyetin efsane yazarı ve yazı işleri müdürü Hasan Puluru az önce kaybettik. Basın dünyasının başı sağolsun diye yazdı..

HASAN PULUR KİMDİR?

Hasan Pulur 1932 İstanbul doğumlu. Gazeteciliğe 1954 yılında başlayan Pulurun, Milliyet gazetesindeki Olaylar ve İnsanlar isimli köşesi okurların dikkatini çekmişti.

 

 

Hasan Pulur, Güneş, Hürriyet ve Akşam gazeteleri gibi birçok basın kuruluşunda çalışmıştı. Pulur, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası tarafından da ödüle layık görülmüştü. Hasab Pulur 1988 yılından bu yana Milliyet gazetesindeki yazılarıyla okuyucularla buluşuyordu.

EŞİNİ VE OĞLUNU KAYBETMİŞTİ

Hasan Pulur, 13 Şubat 2007de 50 yıllık eşi Meral Puluru kaybetmişti. Oğullarından Korkut Pulur ise 17 Ağustos 2010 tarihinde kanser hastalığı yüzünden 53 yaşında hayatını kaybetmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024