Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1456 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2018 - 10:02

Hakan Atilla, hakkındaki kararı temyize götürdü

Büyüt
Küçült
Hakan Atilla, hakkındaki kararı temyize
ABDdeki İran yaptırımları davasında suçlu bulunarak 32 ay hapis cezası alan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, suçlu bulunma kararını temyize götürdü.

Atilla ın avukatı Victor Rocco, müvekkilinin suçlu bulunma kararına itiraz ettikleri başvuruyu bir üst mahkemeye götürdü.

Başvuruda, Mehmet Hakan Atilla ın İran yaptırımlarını delme suçlamasına itiraz edildiği kaydedilerek, kararın temyize götürüldüğüne işaret edildi.

Atilla ın aldığı cezanın süresine yönelik bir itirazın yer almadığı başvurunun, bir üst mahkeme olan İkinci Bölge Federal Mahkemesinde görüleceği bildirildi.

ABDdeki İran yaptırımları davasında 16 Mayıs aki karar duruşmasında suçlu bulunan Mehmet Hakan Atilla, davaya bakan yargıç Richard Bermanın açıkladığı karara göre 32 ay (2 yıl 8 ay) hapis cezası almıştı. Yaklaşık 14 aydır hapiste bulunan Atilla ın cezaevinde geçirdiği sürenin 32 aydan düşüleceği bildirilmişti.

Atilla ın Türk avukatı Halil Uzun, kararın açıklanmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Çıkan sonuçtan direkt memnun olduğumu söyleyemem ama şikayetçi de değiliz. Bu bizim diğer süreçleri takip etmemiz için yeterli bir süre. değerlendirmesinde bulunmuştu.

Mehmet Hakan Atilla ın avukatlarından Victor Rocco ise karar adil olsa da temyize gideceklerini belirtmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024