Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3224 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Ağustos 2016 - 19:47

Haber içeriğimizde kullandığımız resim düzeltmesi

Büyüt
Küçült
Haber  içeriğimizde kullandığımız resim
15/08/2016 tarihli O Adli tıp Fakültesi Elemanıda Yakalandır başlıklı yazımızda

MUĞLA ın Ortaca İlçesi de, polisin rutin yol denetiminde, hakkında Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması a (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yakalama kararı bulunan Adli Tıp Uzmanı Ahmet Bülent Özata, gözaltına alınıp, tutuklandı.

 

alt manşetle ,le yayaınlandığımız haberimizde manşet haberde kullanmış olduğumuz   Resmin yayında söylenen kişi ile alakası molmadığını tesbit etmiş bulunuyoruz.Haber botu ve ajanslardan aldığımız haber yayaınlarımız sonucu bire b,r alıntıyla gerçekleşen haberimizdeki Resmin  haberde bahsi konu olan kişi ile en ufak bir ilişkisi yoktur.

, Resmi kullanılan kişinin Mehmet Ali Alper ATLI nın  isteği üzerine ve Bilgi,ye ulaştıktan sonra haber yayınını durdurdurdurduğumuzu okuyucularımıza bildiririz.İş bu yazı ile yayınlanan haberdeki resim hakkında düzeltme ve tekzip yazımız olarak okuyucularımıza sunarız.Yanlışlık için okuyucularımızdan ve ilgili kişiden anlayışlarını bekleriz.

iltgili yayın 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024