Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2356 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Temmuz 2015 - 07:53

Gürsel Tekin: Oylarını artıran tek parti CHP

Büyüt
Küçült
Gürsel Tekin: Oylarını artıran tek parti
Güncel Haberleri › Gürsel Tekin: Oylarını artıran tek parti CHP haberi CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, erken seçim için partilere meydan okudu, oylarını artıran tek parti CHPdir dedi.
AA

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Erken seçimin, bu kısa süre içerisinde, sıkıntılı bir dönemde, Türkiye açısından çok faydalı olmayacağını baştan itibaren söyledik. Ama erken seçimden de kaçan bir parti değiliz. Yapılan bütün araştırmalarda, şu anda oyunu artıran tek siyasi partiyiz. 'Erken seçim' derlerse, eyvallah, hodri meydan" dedi.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HÜKÜMETİ KURMA YETKİSİNİ VERDİĞİNDE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Basın mensuplarıyla, bir restoranda düzenlenen iftarda bir araya elen Tekin, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

"Koalisyon görüşmelerindeki son durumun" sorulduğu, Tekin, koalisyon sürecinin başlamadığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hükumeti kurma yetkisini henüz kimseye vermediğini, gelecek günlerde her şeyin belli olacağını söyledi.

"OYLARINI ARTIRAN TEK PARTÄ° CHP"

"Erken seçim ihtimalini nasıl görüyorsunuz " sorusu üzerine Tekin, "Ben, her şeye rağmen hükumetin kurulacağı inancı içerisindeyim. Erken seçimin, bu kısa süre içerisinde, sıkıntılı bir dönemde, Türkiye açısından çok faydalı olmayacağını baştan itibaren söyledik. Ama erken seçimden de kaçan bir parti değiliz. Yapılan bütün araştırmalarda, şu anda oyunu artıran tek siyasi partiyiz. 'Erken seçim' derlerse, eyvallah, hodri meydan. Erken seçime de 'hayır' demeyiz" dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024