Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1789 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2015 - 06:22

Gurbetçiye 24 gün seçim

Büyüt
Küçült
Gurbetçiye 24 gün
Güncel Haberleri › Gurbetçiye 24 gün seçim haberi

7 Haziran seçimlerinde oy kullanacak yurt dışı seçmenler için düzenlemeler hızlandırıldı. Yurt dışında 500ün üzerinde seçmen bulunan toplam 54 ülkede, 3 bin 664 sandık kurulacak.

Şerife Güzel

8 Mayısta başlayacak olan oy kullanımı için partiler yurt dışı sandık görevlilerini bildirmeye başladı. Gurbetçiler, geçen seçimlerde yaşanan “randevu” sorununu bu sefer yaşamayacak. Almanya, Belçika, Danimarka, Fransa, gibi Türklerin yoğun yaşadığı ülkelerde seçim sandığı 8-31 Mayıs tarihleri arasında açık kalacak. Gurbetçiler, 24 gün boyunca gidip oylarını kullanma imkânına sahip olacak.

Animasyonlu filmle tanıtım

Yurt dışında kullandırılan oylar konusunda son seçimde yaşanan sorunlar nedeniyle AK Partide “Yurt dışı Seçim Koordinasyon Merkezi” oluşturuldu. Konya Milletvekili Harun Tüfekçinin başkanlığında yürütülen çalışmalar çerçevesinde, seçmenler ve sandık kurullarına eğitim için animasyon hazırlandı. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024