Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1981 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2017 - 12:09

Gülenin imzalı talimatı ortaya çıktı!

Büyüt
Küçült
Gülenin imzalı talimatı ortaya
Fetullah Gülenin, tutuklu örgüt üyelerinin tahliyesi için hakimlere talimat vermiş. Talimatla ilgili olarak açıklama yapan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, Gülenin verdiği en somut talimat dedi.

Habertürk Haber Merkezi den Veli Sarıboğa ve Serdar Kulaksızın edindiği bilgilere göre Fetullah Gülenim, tutuklu örgüt üyelerinin tahliyesi için hakimlere yazılı ve imzalı talimat verdi.

Talimatı, ABDden kapatılan Zaman gazetesinin yöneticisi Fevzi Yazıcı ın flash bellek içerisinde getirdiği belirtildi. Yazıcı ın emniyetteki sorgusu sürerken belgenin ABDdeki davada da gündeme getirildiği bildirildi.

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCISI FİDANDAN AÇIKLAMA

İstanbul Başsavcısı İrfan Fidan, Kapatılan Zaman gazetesi çalışanının evindeki doküman, salıverme kumpası a ilişkin Gülenin verdiği en somut talimat. dedi.

60_5





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024