Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 9586 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2018 - 16:07

GÜL:Bu akşam ABD Adalet Bakanı ile görüşeceğim.

Büyüt
Küçült
GÜL:Bu akşam ABD Adalet Bakanı ile
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: 15 Temmuzla ilgili çok önemli bir delile ulaştık. Bu akşam ABD Adalet Bakanı ile görüşeceğim.

dalet Bakanı Abdulhamit Gül, Nizip Belediyesinde gazetecilere yaptığı açıklamada  15 Temmuz gecesine ait çok önemli bir delil elde edildi. Bir FETÖcünün telefonundan elde edilen veri. O gece FETÖ ün doğrudan darbeyle alakalı olduğuna dair tüm tezlerimizi, verilerimizi güçlendiren yeni bir delile ulaştık. Bunu da ilgililere ulaştırdık. Bu konuda bir adım bekliyoruz. Bu akşam da ABD Adalet Bakanı ile bir telefon görüşmesi yapacağım. dedi.

ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULDU

Gül, FETÖ elebaşının iadesine ilişkin Amerikalı yetkililerle görüştüklerini, Dışişleri Bakanlığıyla çalışma grubu oluşturduklarını söyledi.FETÖ ve diğer terör örgütleriyle mücadele konusunda büyük bir kararlılık ve başarıyla devam ettiklerini ifade eden Gül, özellikle 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra fiili darbe yargılamalarının neredeyse üçte ikisinin tamamlandığını dile getirdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024