Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2331 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Temmuz 2015 - 14:34

Genelkurmaydan operasyon açıklaması

Büyüt
Küçült
Genelkurmaydan operasyon
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Hakkari in Şemdinli ve Yüksekova ilçeleri ile Şırnakın Uludere ilçesindeki üs bölgelerine, bölücüterör örgütü mensupları tarafından silahlı saldırıda bulunuldu

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, teröristler tarafından, Hakkari in Şemdinli ilçesinde, 34üncü Hudut Tugay KomutanlığıUmurlu Üs Bölgesine (Hakkari) hem havanla hem de tüfeklerle saldırı gerçekleştirildi.

Anında karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşleri kesildi. Herhangi bir zayiat veya hasarın meydana gelmediği saldırıların ardından bölgedeki emniyet tedbirleri arttırıldı.

HAKKARİ VE ŞIRNAKTA SİLAHLI SALDIRI


Teröristler, Şırnak Uluderedeki 48inci Hudut Tugayı Geymişule Tepe Üs Bölgesi e, doçka uçaksavarmakineli tüfeğiyle 40 el ateş etti, Hakkari Yüksekovadaki 3üncü Piyade Tümen Komutanlığı Şehit Üsteğmen Halil Durmaz Kışlası bölgesine de hem havan hem de tüfeklerle saldırdı.
Misliyle karşılık verilmesinin ardından sonlandırılan iki saldırıda da zayiat ve hasar oluşmadı, güvenlik önlemleri sıklaştırıldı.

LİCE-KULP KARAYOLUNDA İKİ ARAÇ YAKILDI

Şırnakın Silopi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Telkabin mevkisindeki karayolunun kesilmesine engel olmak maksadıyla görevlendirilen jandarma unsurlarına da silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Ayrıca, Diyarbakırın Lice ilçesindeki Guçik Mahallesi den geçen Lice-Kulp karayolunda iki araç ateşe verildi.

ŞANLIURFADA TERÖR OPERASYONU

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale ilçesinde, üç şüphelinin adreslerinde yaptıkları aramada, bölücü terör örgütü mensuplarına teslim edilmek üzere bulundurulduğu tespit edilen bir tamburalı makineli tüfek, bir otomatik av tüfeği ve dört AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü ele geçirdi.
Operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı.

Hakkaride de bir terörist, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024