Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2301 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Eylül 2018 - 19:20

Fikret Orman,:Futbolculara TL Ödemesi İçin Kulüpler Olarak Anlaştık

Büyüt
Küçült
Fikret Orman,:Futbolculara TL Ödemesi İçin Kulüpler Olarak
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman, futbolculara Türk lirası ödemesi konusunda kulüpler olarak mutabakata vardıklarını söyledi.

 

Kulüpler BirliÄŸi Vakfı BaÅŸkanı Fikret Orman, futbolculara Türk lirasıödemesi konusunda kulüpler olarak mutabakata vardıklarını söyledi.

Vakfın Maslakaki merkezinde gerçekleşen toplantıdan sonra açıklamada bulunan Fikret Orman, yoğun bir gündemlerinin olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

BÃœTÃœN KULÃœPLER MUTABIK KALDIK

Bütün kulüplerin katılımıyla çok verimli bir toplantı geçirdik. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi e göre Türkiyedeki yerleşik insanlarla yapılan sözleşmelerin Türk lirasına dönülmesini tartıştık aramızda. Bu kapsamda yerleşik oyuncular, hocalar, aynı zamanda menajerlere ödenen ücretlerde liraya dönülmesi lazım. Bütün kulüpler mutabık kaldı. Onun haricinde de futbolun genel problemlerini konuştuk. Finansal Fair Play gibi süreçleri de konuştuk.

HER ŞEYİ LİRAYA DÖNDÜRECEĞİZ

Kanuna uymak zorunda olduklarını vurgulayan Orman, 18 Eylül itibarıyla bu dakikadan sonra lira üzerinden kontratlar yapılması lazım. Kanun bunu söylüyor. Kanunun dediÄŸine uymak zorundayız. Sadece bir açıdan bakmamak lazım. Mesela bizim çim bakımımız var. Onlar da liraya dönecek. Bütün her ÅŸeyi lirayla döndüreceÄŸiz. Bütün kulüplerle bunun üzerine mutabakat saÄŸladık. Artık, bugünden itibaren baÅŸlayacağız.diyerek sözlerini tamamladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024