Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3907 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2016 - 15:50

Figen Yüksekdağdan yeni darbe tehdidi

Büyüt
Küçült
Figen Yüksekdağdan yeni darbe
HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir. Bir gün savaşın çok daha büyüdüğünü ve tırmandığıyla bölgesel bir savaşın içerisinde olduğunuz gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz sözleriyle tehdit etti.

Diyarbakırda terör örgütünün sözde lideri Öcalandan darbe girişiminin ardından haber alınmadığı gerekçesiyle DBP binasında dün açlık grevine giren ve aralarında HDP milletvekillerinin de bulunduğu 50 kişiyi, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, DTK Eş Genel Başkanı Hatip Dicle, HDK Eş Genel Başkanları Ertuğrul Kürkçü ve Gülistan Kılıç ziyaret etti.

YÜKSEKDAĞDAN YENİ DARBE TEHDİDİ

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, yeni darbe tehdidinde bulunarak şöyle konuştu:

Mevcut siyasi iktidar belli dönemdir izlediği tekleşme çizgisini artık tam anlamıyla kendisini tecrit eden bir noktaya dönüştürmüştür. Sanmasınlar ki, sadece İmralıda sayın Abdullah Öcalana bir tecrit uygulanıyor.

Bugün kendisine asıl tecrit eden ve toplumdan, demokrasi güçlerinden, halkardan, haklılıklardan tecrit olmuş durumda olan siyasi iktidardır. AKP hükümetidir. Kendisini haklar ve özgürlükler alanından tecrit etmiş durumda.

/

Başta iktidar partisi olmak üzere Türkiye toplumda hiç kimse yarını göremiyor. Yarının ne olacağını bilemiyor. Bir sabah darbeyle uyanabilirsiniz. Darbeyi püskürttük derken, başka bir darbe başınıza bela olabilir.

Bir gün savaşın çok daha büyüdüğünü ve tırmandığıyla bölgesel bir savaşın içerisinde olduğunuz gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir gün o çok güvendiğiniz iktidarınız, koltuklarınız, ayrıcalıklarınız ellerinizden altınızdan kayıp gidebilir.

/

Teröristbaşı Öcalanla görüşmenin meşru ve hukuki bir talep olduğunu savunan Yüksekdağ, Bizler doğrudan sayın Öcalandan haber almak istiyoruz diye konuştu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024