Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4305 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Eylül 2016 - 16:17

FETÖ den aranana İism Yakalandı

Büyüt
Küçült
FETÖ den aranana İism
Futbolda Fethullahçı Terör Örgütü yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve mal varlığına el konulan Uğur Tütüneker yakalandı.

Futbolda Fethullahçı Terör Örgütüyapılanmasına iliÅŸkin yürütülen soruÅŸturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan ve mal varlığına el konulan UÄŸur Tütüneker yakalandı. Atatürk Havalimanı da pasaport kontrol noktasındagözaltına alınan Tütüneker, Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü e götürüldü.

HAKKINDA GÖZALTI KARARI ÇIKMIŞTI

Fethullahçı Terör Örgütü ün futboldaki yapılanmasına iliÅŸikin yürütülen soruÅŸturma kapsamında geçtiÄŸimiz günlerde Ä°stanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Savcılığı ca operasyon düzenlenmiÅŸ, Galatasaraylı eski futbolcular Ä°smail Demiriz, Hakan Şükür, Arif Erdem ve UÄŸur Tütüneker hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

PASAPORT KONTROLÃœNDE YAKALANDI

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde İsmail Demiriz Büyükçekmecedeki evinde yakalanırken diğer şüphelilerin yurt dışında olduğu belirlenmiş, haklarında yakalama kararı çıkarılmıştı.

İsmail Demirizin İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü deki sorgusu devam ederken şüphelilerden Uğur Tütüneker bugün İstanbulda yakalandı. Atatürk Havalimanı pasaport noktasında gözaltına alınan Tütüneker, Vatan Caddesi deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına getirildi. Tütüneker Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü de sorguya alındı.

YAKALAMA KARARI SONRASI TAKIMINDAN KOVULDU

Bilindiği gibi Uğur Tütüneker hakkında FETÖ soruşturması başlatılması ve yakalama kararı çıkarılması ardından teknik direktörü olduğu İsviçre 2. Futbol Ligi takımlarından FC Wil ile ilişkisi kesilmişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024