Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3228 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Şubat 2015 - 12:07

Fethullah Gülen Aksiyondaki Erbakan yüzünden paşadan fırça yemiş

Büyüt
Küçült
Fethullah Gülen Aksiyondaki Erbakan yüzünden paşadan fırça
Güncel Haberleri › Fethullah Gülen Aksiyondaki Erbakan yüzünden paşadan fırça yemiş haberi Muharrem Coşkuna konuşan Prof. Dr. Ahmet Keleş, Fethullah Gülenin Erbakana bakışını özetleyen çarpıcı bir anısını anlattı.
STAR

28 Şubat'ın yıldönümü dolayısıyla Muharrem Coşkun'un yazı dizisinde soruları yanıtlayan bir dönem Gülen'e en yakın isimler arasında yer almış olan Prof. Dr. Ahmet Keleş Gülen-Erbakan ilişkisi hakkında çarpıcı bilgiler verdi. 

Keleş'in anlattıkları arasında, Aksiyon dergisiyle ilgili anısı oldukça dikkat çekiciydi. Paralel yapının haber dergisi olarak bilinen Aksiyon, Erbakan seçimlerden galip çıkınca onu kapağına taşımıştı. Ancak Fethullah Gülen bu durum karşısında o kadar çok sinirlenmişti ki "bu dergiyi artık çıkarmayın" diyecek kadar sert bir tepki vermişti. 

Ahmet Keleş o günü şöyle anlatıyor:

“En önemli tarihi dönüm noktası Refah Partisinin birinci parti olarak çok oy alması olmuştu. Seçimden hemen sonraki hafta Aksiyon dergisi Türkiye seçim haritası ve Erbakan hocanın resmini kapak yaparak çıkmıştı.

Biz de tam o hafta İstanbulda beşinci katta toplantıdaydık. İçeriye elinde Aksiyon dergisiyle girdi. Dergilerden sorumlu kişi Halit Esendir isimli bir arkadaşımızdı.

"PAŞA AKŞAM BANA NELER SAYDI DÖKTÜ HABERİNİZ VAR MI?"

Ona doğru yöneldi, Aksiyon dergisini yüzüne fırlattı ve şöyle dedi: “Bir daha bu dergiyi çıkarmayın! Biz bu dergiyi Erbakan hocayı kapak yapsın diye çıkarmıyoruz! Bu dergiyi eline almış bir paşa akşam bana neler saydı döktü haberiniz var mı?” Kelimesi kelimesine hatırlıyorum. Çünkü kanım donmuştu ve kendi kendime “yok artık” demiştim.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024